Thursday, July 19, 2007

LLLiefs uit Chicago

Maandag 16 juli vertrokken we vanaf Schiphol. Om half vier stond Lydia al naast haar bedje :-) Om half vijf Evelyne opgehaald en op naar het vliegveld. Daar troffen we Marleen en na een langdurige incheck kwamen we dan toch in ons vliegtuig aan. Na een voorspoedige reis landden we om drie uur plaatselijke tijd (= 22.00 uur jullie tijd) in Chicago aan. Het Hilton had nog geen plaats voor ons, dus hebben we de eerste twee nachten in een ander hotel gezeten.
Dinsdag hebben we een beetje uitgerust en zijn we naar het Art Institute of Chicago geweest.
' s Avonds hebben we ons geregistreerd voor de conferentie en zijn we naar de Resource Fair geweest.
Woensdag 19 juli begon het Global Strategic Planning Summit en begon dus het echte werk. De summit is net zoiets als het Europese EMS, voor alle leidsters met een staffunctie. Dit jaar is het helemaal gewijd aan de toekomst van LLL International. We hebben uitleg gekregen over alle werkgroepen die er zijn en wat ze tot nu toe gedaan hebben, wat is er een hoop werk verricht! De eerste spreker was Michael Brandwein, de Amerikaanse Emiel Ratelband :-)) We hebben erg moeten lachen om de manier waarop hij zijn boodschap overbracht, maar als je daar even doorheen kijkt, zei hij erg nuttige dingen.
Vandaag is het donderdag en waren we al om half negen present voor de uitleg over de Open Space sessies. We hebben twee sessies over internationale publicaties bijgewoond, zijn toen begonnen aan een ACL-sessie over time management, maar hebben besloten dat het tijd-management-technisch gezien beter was deze sessie te verlaten :-) De overgebleven tijd hebben we in een lekkere lunch en een heerlijke shopping-sessie gestoken. Morgen weer een drukke dag, dus een beetje ontspanning mocht best.
Meiden, tot later!
Lydia en Evelyne

3 comments:

Anonymous said...

Meiden, wat leuk om van jullie te lezen hoe jullie het hebben! Ik wil meer.

Groet van Liza, voor eeuwig jallloers

Anonymous said...

Blijf schrijven, zo snuiven we hier ook wat van de sfeer op.

Janneke
(zelfde gevoel als Liza)

yolanda said...

haha daar sluit ik me bij aan!
veel plezier daar.